Unde și-a dus Selly de la 5GANG iubita de Revelion. A speriat-o în ultimul hal și era s-o lase fără haine

Publicat: 04/01/2020 | 16:29

Selly este cel mai de succes vlogger din România, cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Are și o ”jumătate” frumoasă foc și care, la rândul ei, este urmărită de sute de mii de fani pe Instagram.

De Revelion, cei doi s-au retras într-o regiune cu mult soare. Au părăsit țara și s-au relaxat pe mare, după ce au închiriat o barcă. Selly a fost căpitanul, iar din cauza vitezei, tânăra a fost la un pas să rămână fără haine.

Smaranda Știrbu este și ea vlogger și are peste 190.000 de urmăritori pe Instagram. Din câte se pare, relația dintre cei doi a început în vara acestui an, după ce Selly s-a despărțit de Magda, care îi era iubită la acea vreme, pe motiv că aceasta i-a dat follow pe Instagram lui Abi.

Ce reprezintă 5GANG

Pentru cine nu știe, trupa 5GANG reprezintă un proiect de mare succes al unor vloggeri români. Piesele lor sunt știute de milioane de tineri, iar cel care a dat startul acestei idei este nimeni altul decât Selly (Andrei Șelaru), cel mai urmărit vlogger din România. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, iar împreună au scos câteva piese care au generat milioane de vizualizări pe YouTube.