Unde se află, de fapt, Fulgy. Ioniță de la Clejani a mers să-și vadă fiul

Publicat: 16/06/2021 | 11:29

Ioniță de la Clejani a fost surprins de curând în timp ce mergea să își viziteze fiul la un centru de reabilitare din județul Ilfov. Acest centru se pare că este destinat persoanelor care au diferite vicii, precum alcoolul și drogurile.

Această clinică se află în comuna Grădiștea, iar un pachet de cazare lunară acolo costă 2000 de euro.

Ioniță de la Clejani, criză de nervi în direct la Tv

Din cauza presiunilor mediatice și a oamenilor care vorbesc despre fiul lui, Ioniță de la Clejani a cedat nervos într-o emisiune de televiziune.

„Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.