Unde s-au izolat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe timp de pandemie. Sexy-impresara a făcut totul public

Publicat: 28/03/2020 | 11:54

Pe timp de pandemie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au nicio grijă. Cei doi s-au “refugiat” la Dubai, în vila luxoasă pe care o dețin, alături de copiii lor. Sexy-impresara a și postat imagini din mirificul lor, pe care fanii le-au apreciat.

VEZI AICI: ANAMARIA PRODAN, DESPRE LOCUL DIN CASĂ ÎN CARE NU INTRĂ NICIODATĂ: “MI SE FACE RĂU, FAC MOARTE DE OM!”

În perioada de izolare, Anamaria Prodan este ca-n vacanță. De altfel, le-a mărturisit prietenilor virtuali, că ea și Laurențiu Reghecapf au bifat, deja, 19 zile consecutive de stat în casă. Cuplul locuiește într-o reședință imensă din Emiratele Arabe Unite, dotată cu absolut orice.

Potrivit impact.ro, sexy-impresara și antrenorul au acces la facilități precum piscină și sală de fitness. În plus, au o curte fantastică, unde pot face mișcare sau plimbări scurte.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.