Unde s-a retras Nick Rădoi, de teama coronavirusului: ”America este o țară puternică, însă… acum e doborâtă”

Publicat: 11/04/2020 | 16:32

Unde s-a retras Nick Rădoi, de teama coronavirusului. Milionarul a părăsit America și a decis să plece în altă țară.

De ani buni, Nick Rădoi trăiește într-o vilă luxoasă în California. Coronavirusul, însă, a pus stăpânire pe întreg mapamondul. Așa că milionarul a luat o decizie radicală. Nick Rădoi a părăsit America și a plecat în Mexic.

Și-a lăsat vila în grija menajerei sale și a dotat un echipament de supraveghere. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNUL CU CORONAVIRUS TRIMIS ACASĂ DE MEDICII DIN PARIS A MURIT. “ARE TREI COPII CARE ÎL AȘTEPTAU ACUM DE PAȘTE SĂ…”)

”Nu îmi vine să cred ce se întâmplă în SUA, magazinele sunt goale, străzile sunt pustii. America este o țară puternică, însă… acum e doborâtă. Las Vegas era un oraș în care nu dormea nimeni, acum e pustiu, cazinourile, restaurantele sunt toate închise. E ca într-un film de groază. Am decis să plec în Mexic pentru că aici nu este atât de restricționat totul. Aici magazinele, mall-urile sunt deschise, oamenii se distrează. Bine, nu știu pentru câtă vreme. Eu la început am ignorat și am luat în glumă acest virus. Sfatul meu pentru toți este să rămână acasă și să nu își piardă speranța. Să stai acasă, e un cadou, nu ceva rău”, a declarat Nick Rădoi, pentru click.ro.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit

Nick Rădoi și Mădălina Apostol au decis să meargă pe drumuri separate. După mai multe despărțiti și împăcări, cei doi au decis în urmă cu câteva luni bune să mai dea o nouă șansă poveștii lor de dragoste. Nick Rădoi și Mădălina Apostol păreau extrem de fericiți și chiar aveau planuri de căsătorie. (CITEȘTE ȘI: UN IMPOSTOR SE FOLOSEȘTE DE IDENTITATEA LUI NICK RĂDOI: ”SĂ FIȚI MAI ATENȚI CU CINE VORBIȚI”)

Din păcate însă lucrurile nu au mers între ei, iar cei doi și-au spus ”Adio!”. Cea care a făcut anunțul rupturii definitive dintre ei a fost Mădălina Apostol. Șatena a publicat un mesaj pe contul său de Facebook, dar și o fotografie cu cel care i-a fost iubit.

”Avand in vedere ca am fost un cuplu asumat si public, ma simt datoare sa va anunt ca am luat decizia sa ne continuam vietile separat. Suntem destul de maturi ca sa ne dam seama ca unele lucruri nu pot fi schimbate si nu este corect fata de niciunul dintre noi sa fim implicati intr o relatie, care, de fapt nu poate functiona asa. Nick Radoi iti multumesc pt iubirea, respectul si sprijinul pe care mi le ai oferit in toti acesti ani si cu siguranta am invatat multe lucruri de la tine. Ai insistat sa mi pastrez demnitatea, sa lupt si sa schimb ce nu a fost bun la mine, iar pt acest lucru te voi respecta forever. Sunt atat mama, cat si femeie si la fel ca oricine, am nevoie de o viata normala si de cineva prezent zi de zi langa mine. Va multumesc tuturor pt sustinere! #storyofmylife ????????”, a scris Madălina Apostol pe contul ei de Facebook.