Unde s-a refugiat Ioana după bătaia primită de la Ilie Năstase: „Nu mi-a dat niciun semn de viaţă”

Publicat: 11/01/2021 | 16:58

Ioana, actula soție a lui Ilie Năstase, a fost nevoită să părăsească locuința conjugală după fostul sportiv a agresat-o, iar tânăra a sunat la 112 pentru ajutor.

Tânăra revine acum, la trei zile de la incident, cu noi declaraţii despre conflictul pe care l-a avut vineri seara cu fostul lider ATP. Se pare că scandalul din casa familiei Năstase a pornit din cauza geloziei lui Ilie.

În prezent, Ioana este plecată din București. Ea dezvăluie că nu a primit niciun semn de la Ilie Năstase. „Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.

A comentat și declarațiile lui Nick Rădoi

Totodată, Ioana a vorbit și despre faptul că milionarul Nick Rădoi este de părere că cei doi s-au certat din cauza lui. “Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot.

Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a mai afirmat Ioana Năstase.

Punctul de vedere oficial al Poliției Capitalei

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei, informează Gândul.