Unde s-a “refugiat” Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul

Publicat: 24/06/2021 | 13:59

Anamaria Prodan s-a “refugiat” în Grecia, la Mykonos, la nici o săptămână de când Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Sexy-impresara s-a fotografiat într-un decor de vis, iar imaginea a fost postată pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi pus punct poveștii de iubire care părea să decurgă perfect. Antrenorul a mutat primul și a anunțat despărțirea, în timp ce agentul de jucători ar face tot posibilul să aplaneze conflictul, în speranța că mariajul va mai dura.

Între timp, Anamaria Prodan a decis să se detașeze de problemele din ultimele zile și a plecat într-o vacanță de lux în Grecia, la Mykonos. Nu a ratat, din nou, ocazia să se fotografieze în ipostaze sexy. În cea mai recentă poză, impresara sta întinsă la piscină, în costum de baie. Imaginea a strâns, rapid, sute de aprecieri, semn clar că Anamaria Prodan rămâne, în ciuda vârstei, o femeie apreciată de masculi.

“Da, e adevărat, divorțăm!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au unit destinele în vara lui 2008. Cei doi au un copil, pe Laurențiu Junior, născut în august 2008. Ar urma să pună punct unei căsnicii care durează de 13 ani.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc!” a spus Laurenţiu Reghecampf.

“Laur a glumit, suntem bine, fericiți!”

Laurențiu Reghecampf a anunțat, săptămâna trecută, mai exact joi, că va divorța de Anamaria Prodan. Vestea a surprins, mai ales că, recent, cuplul își reînnoise jurămintele de iubire. La doar câteva minute după declarația tehnicianului, sexy-impresara a oferit prima reacție, ocazie cu care a dezmințit faptul că ea și soțul ei ar urma să pună punct poveștii de iubire.

Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan.