Unde s-a mutat Anca Țurcașiu după divorț: „Înainte să plece la mare și-a cumpărat…”

Publicat: 31/07/2020 | 11:50

Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de Cristian Georgescu, la mai puțin de o săptămână după ce cuplul împlinise 22 de ani de căsătorie. Mai mult, artista a părăsit, de curând, și casa din Corbeanca unde a locuit cu fostul ei soț.

Actrița a părăsit vila de 300.000 de euro, fiind pregătită să o ia de la început. Anca și-a cumpărat un apartament în zona Panduri, în București. Nu este cel mai luxos sau cel mai pompos, ci locul unde acum este liniștită.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu: ”Ea i-a spus să plece să…”

S-a mutat în blocul unde a locuit și Cristian Georgescu

Coincidență sau nu, apartamentul se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de Cristian Georgescu, cel care i-a fost soț preț de 22 de ani. „Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, au spus un apropiat de-al artistei, potrivit Click!.

Despărțirea de locuință nu a fost ușoară din cauza faptului că era decorată chiar de ea. Pentru ca totul să iasă ca la carte, actrița făcuse chiar și un curs de design interior, iar amenajarea propriei locuințe a fost Licența de absolvire.

Divorțul, anunțat pe Facebook

Anunțul separării, o mare surpriză pentru fani, a fost făcut chiar de solistă, pe contul ei de Facebook, în urmă cu două săptămâni: ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Nu rata: Anca Țurcașiu, declarații copleșitoare: “Am suferit, mergeam pe stradă și plângeam”. Artista a vorbit despre sufletul ei pereche, Gheorghe Gheorghiu

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată”.