Unde s-a izolat Fuego pentru a scăpa de coronavirus. “Mi-am luat măsuri de precauție!” Cu ce își umple artistul timpul liber

Publicat: 20/03/2020 | 13:40

Pandemia de coronavirus l-a speriat inclusiv pe Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego. Artistul s-a izolat la Vălenii de Munte, județul Prahova, acolo unde are domiciliul de aproximativ 15 ani. Aflat la poalele muntelui, interpretul nu, însă, este deloc liniștit. Ține legătura permanent cu mama și bunica sa, amândouă locuind la Turda.

VEZI AICI: BREAKING NEWS. ROMÂNII NU AR MAI AVEA VOIE SĂ IASĂ DIN CASĂ DECÂT ÎN MOD EXCEPȚIONAL! DOCUMENTUL CARE AR PUTEA FI APROBAT DE CNSSU!

Am fugit întotdeauna de oraș, de aglomerație. Mi-am luat măsuri de precauție, evit cât se poate posturile de televiziune care trâmbițează știri nerealistice, spun asta nu în calitate de prezentator al unei emisiuni de cultură și divertisment muzical. Pare că întreaga lume și-a luat o pauză, și stă îngrijorată de situația medicală și haosul ce se propagă cu repeziciune. Nu putem face multe decât să stăm acasă să așteptăm ca planeta să-și revină. Nu sunt cele mai fericire vremuri, iar ideea aceasta, de a sta acasă, poate da roade bune atât asupra sănătății, cât și asupra sufletului nostru. E bine să fim raționali în această perioadă, serioși și să avem un dram de pozitivitate. Atitudinea aceasta conștiincioasă nu poate avea decât efecte pozitive și credeți-mă că rapid, cu liniște, vom trece peste această încercare dificilă”, a declarat artistul potrivit libertatea.ro.

VEZI AICI: MĂSURI ÎMPOTRIVA COVID-19. CUM TREBUIE SĂ SPĂLĂM HAINELE, PENTRU A SCĂPA DE ORICE VIRUS

Ce face Fuego în timpul liber

Fuego nu se plictisește deloc la Vălenii de Munte. Ba din contră! Artistul a dezvăluit cum își umple timpul liber, departe de forfota din Capitală, care nu îi lipsește absolut deloc.

Pictez, îmi pun ordine în lucruri, compun, citesc, mă redescopăr! Apoi vizionez o mulțime de filme și seriale pe care le-am ratat în ultimii ani! Cred că dacă suntem aplicați, n-avem cum să ne plictisim! Vă propun ca duminică să luați o pauză de la știri și să spuneți odată cu mine ‘Drag de România mea’. Nu fac eu reclamă, dar mă gândesc că nu m-aș plictisi deloc dacă aș urmări emisiunea muzicală de la TVR 2 (ora 15.00). Are conținut, are bucurie și poate sta oricând în rândul lucrurilor pe care-i păcat să le ratezi”, a mai precizat îndrăgitul solit.

(NU RATA: BOGDAN ARON, ROMÂNUL VINDECAT DE CORONAVIRUS, TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ: ”TOATĂ LUMEA E PE STRADĂ. CREDEAM CĂ ROMÂNII AU ÎNȚELES CĂ NE PAȘTE UN PERICOL MARE”)