Unde petrec sărbătorile de iarnă Teo Trandafir și fiica ei: ”Vom râde și ne vom simți minunat”

Publicat: 23/12/2019 | 14:30

Teo Trandafir se pregătește să petreacă sărbătorile de iarnă împreună cu fiica ei, iar scenariul este unul surprinzător. Vor pleca din București, vor lua o cameră la un hotel și vor profita de intimitate și de liniște. 

Teo spune că există normalitate, iar ea și Maia nu doresc să facă nimic deosebit de sărbători. Fiind decisă să părăsească, temporar, orașul, Teo spune că nu va găti nimic, cu atât mai mult cu cât bucătăria românească este minunată, însă conține… prea mult porc.

”Având în vedere că plecăm, nu vom pregăti acasă nimic. Mâncăm de toate, dar cât se poate de puțin. Bucătăria românească mi se pare că, dacă o încerci timp îndelungat, s-ar putea să nu fie bine. E prea mult porc, sunt jumări, sarmale, prea mult colesterol. Noi de sărbători mâncăm creveți, ca să nu ținem cure de slăbire în primăvară. Mâncăm cât se poate de ușor. Îmi amintesc că, într-un an, pentru că am văzut atâta mâncare în jur, nu am putut să mănânc zile întregi”, a mărturisit Teo Trandafir pentru libertatea.ro.

”Mi-am dat seama că boul e bou…”

Teo Trandafir și Constantin Iosef s-au cunoscut pe Facebook în decembrie 2011. După o jumătate de an de relație, ei s-au decis să facă nunta; mai exact pe 2 iunie 2012. Din păcate, mariajul lor nu a funcționat și la doar șase luni de la nuntă ei s-au despărțit. Anunțul divorțului s-a făcut pe 17 decembrie 2012, după ce fostul jucător de rugby a părăsit-o chiar înainte de Crăciun. “Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu mai vechi, relatează playtech.ro.

După ce a divorțat de prezentatoarea TV, Constantin Iosef s-a mutat înapoi în Franța și s-a căsătorit pentru a treia oară. Femeia alături de care și-a refăcut viața a fost prima și marea lui dragoste încă de la vârsta de 18 ani. Ea se numește Manuela și deține o afacere. În ultimii ani, el s-a schimbat din punct de vedere fizic: a reușit să slăbească enorm, ajungând la forma fizică din anii în care era sportiv de performanță. Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia în 2004. Vedeta de la Kanal D și fiica sa au o relație extraordinară; ele petrec foarte mult timp împreună.