Unde locuiesc, de fapt, Vulpiţa şi Viorel. Locaţia a fost ţinută secret de Antena 1, până acum. Avem imaginile

Publicat: 02/04/2020 | 11:59

Vulpița și Viorel sunt unele dintre prezențele constante din cadru emisiunii „Acces Direct”. Deși povestea lor a început prin faptul că Veronicăi Stegaru și-a înșelat soțul, de mai multe ori, acum a ajuns la un adevărat basm pe care cei doi îl trăiesc.

Cei doi au cam renunțat la viața de la țară și au început să aibă mai mult „preocupări de Capitală”. De câteva lui cei doi fac deliciul spectatorilor emisiunii „Acces Direct”. Odată cu apariția pe micile ecrane viața celor doi s-a schimbat radical. Atunci când nu apar la televizor, cei de la Antena 1 au grijă ca Vulpiței și lui Viorel să nu le lipsească nimic. Cuplul este cazat într-un apartamnet din București, unde au parte de tot confortul. (CITEȘTE ȘI: POSTAREA CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT CARE A DEVENIT VIRALĂ: “NU REUȘIM SĂ GĂSIM LEAC LA CORONAVIRUS…” OAMENII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE)

Vulpiţa de la „Acces Direct” a dat o triplă lovitură

De când a ajuns în atenția telespectatorilor viața Vulpiței s-a schimbat radical. Dacă până acum se ocupa cu treburile gospodărești și escapadele în afara căsătoriei, acum aceasta a dat lovitura. S-a făcut vloggeriţă și activează pe rețelele sociale, ca Tik Tok și Instagram, unde are o mulțime de urmăritori. (VEZI ȘI: VULPIȚA ȘI VIOREL PRIMESC AMENINȚĂRI PE BANDĂ RULANTĂ! CE SCRIE PE BILEȚELUL PE CARE L-AU GĂSIT LIPIT DE UȘĂ)

Pe lângă asta, datorită popularități de la Tv, dar și din mediul online, Vulpița a căpătat notorietate și ca orice persoană publică, cu zeci de mii de urmăritori, a decis să își facă și o serie de haine personalizate.

Însă Vulpița nu s-a oprit aici, pentru ca succesul să fie garantat s-a lansat și în muzică. Se pare că tânăra a scos o piesă în colaborare cu Axinte. Cântecul se numește „Melodia Vulpiței” și a adunat numeroase vizualizări.