Unde își petrece Florin Călinescu izolarea? A renunțat la Capitală și s-a întors la aerul curat de țară! „Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, 42 de bibilici…”

Publicat: 04/04/2020 | 09:42

Juratul de la „Românii au talent” a decis că în această perioadă, în care România se află în plină epidemie de coronavirus să își petreacă izolare la moșia din Băbana, județul Argeș.

Florin Călinescu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la țară. Și-a închis restaurantul de la Bucureşti din cauza epidemiei de coronavirus şi s-a mutat în casa din comuna Băbana, unde s-au născut părinții lui. Aici actorul are o gospodărie mare, care îl ține ocupat de dimineața până seara. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU, LOVIT PUTERNIC DE PANDEMIA DE COVID-19. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AFACERILE ACTORULUI)

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a declarat Florin Călinescu pentru Click!

„Acum bucuria e un laptop, o tabletă”

De când se află la fermă, juratul și-a amintit de copilăria lui, despre cum se juca de dimineața până seara afară și cum își ajuta părinții la treburile câmpului. (VEZI ȘI: FLORIN CĂLINESCU, SFÂŞIAT DE DURERE! AMANDA A VENIT LA ROMÂNII AU TALENT PENTRU EMMA NEAGU, ADOLESCENTA CARE A MURIT ÎNAINTE SĂ PARTICIPE ÎN SEMIFINALE)

„Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a mai spus actorul, pentru ursa citată.

Florin Călinescu a hotărât să rămână la moșia din comuna Băbana până va trece întreaga agitație și virusul va dispărea.