Unde-i lege nu-i tocmeală! Toți petrecăreții de la o logodnă din Craiova, amendați pentru încălcarea Ordonanțelor Militare

Publicat: 25/04/2020 | 21:01

În plină pandemie de coronavirus, unii oameni încă mai au impresia că pot păcăli autoritățile și încalcă tot mai mult Ordonanțele Militare. În Craiova, 62 de persoane au fost amendate de polițiști, după ce au participat la o petrecere de logodnă. 

În Craiova, în plină pandemie de coronavirus, 62 de persoane au fost amendate cu 130.000 de lei de polițiști, după ce au participat la o logodnă.

CITEȘTE ȘI – LUDOVIC ORBAN RENUNŢĂ LA AMENZILE PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDONANŢELOR MILITARE: “SĂ SE DEA ÎNTÂI UN AVERTISMENT”

Evenimentul a avut loc zona Balta Craiovița, iar la fața locului au intervenit atât echipaje de la Poliția Municipiului Craiova, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, cât și jandarmi și militari. În urma celor întâmplate, cele 62 de persoane care au participat la eveniment au fost sancționate de 2 ori: o dată pentru că au încălcat Ordonanțele Militare și încă o dată pentru că nu aveau asupra lor declarații pe propria răspundere.

NU RATA – PRIN CE MODALITATE ARE PUTEA FI ANULATE AMENZILE COLOSALE, DATE ÎN BAZA ORDONANȚELOR MILITARE. FOSTUL PREŞEDINTE CCR: „S-A EXAGERAT, ESTE SPECIFIC ROMÂNESC”

”In total, politistii au legitimat 62 de persoane, carora le-au fost aplicate 112 sanctiuni contraventionale, toate pentru incalcarea prevederilor ordonatelor militare. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 131.000 de lei”, au transmis polițiștii doljeni, potrivit mediafax.ro.