Unde dai și…unde crapă! Ce a primit o tânără, după ce a comandat la o cofetărie un tort cu broscuțe – A deschis ambalajul și a leșinat de râs! FOTO

Publicat: 18/06/2021 | 10:05

Aniversarea unei tinere din Marea Britanie s-a transformat într-un adevărat scenariu de film, iar dacă vă întrebați despre ce film e vorba, o comedie proastă. Pentru că a vrut să-și impresioneze invitații, Anne a comandat un tort cu broscuțe pe el, dar ceea ce a primit acasă a făcut-o să leșine de râs.

Anne este un mare fan al…broscuțelor. Camera ei este plină de astfel de ființe, dar nu vii, evident, ci de pluș, sub formă de figurine, postere și multe altele.

Pentru că se apropia ziua ei de naștere, Anne a decis să-și facă singură o surpriză, așa că a mers la cea mai apropiată cofetărie și a comandat un tort verde, cu figurine de broscuțe din marțipan. Încântată de idee, tânăra nici măcar nu s-a gândit la ceea ce urma. În numai 2 zile, Anne a avut tortul visurilor ei sau, cel puțin…asta a crezut până să-l vadă.

Ce a comandat și ce a primit Anne, în locul tortului / Sursă foto: captură TikTok

Ajunsă la cofetărie, tânăra a luat cutia cu tortul fără să-l verifice, căci bucuria a fost prea mare. L-a plătit degrabă și a plecat acasă, dorindu-și să-l fotografieze pentru a trimite rezultatul pe grupul de Whatsapp în care se afla alături de câteva prietene.

Atunci când a deschis ambalajul, a leșinat de râs!

Încântată, Anne a deschis ambalajul de cofetărie în care se afla tortul, dar…a leșinat de râs! Dulce eșec am putea spune, căci nimic din ceea ce solicitase ea la cofetărie nu a fost pus în aplicare.

În loc de tortul cu broscuțele simpatice, tânăra a primit un tort verde, într-adevăr, însă figurinele nu semănau deloc cu ceea ce comandase ea. Amuzată de rezultat, Anne a împărtășit cu internauții povestea ei, atașând și o fotografie cu…marele rezultat.