Unde au ajuns copiii lui Ramon de la Masterchef, după moartea acestuia! Familia primeşte lovitură după lovitură

Publicat: 22/03/2020 | 10:24

Ramon Chicireanu s-a stins din viață la vârsta de 37 ani, după o luptă eroică împotriva cancerului. Fostul concurent MasterChef a fost diagnosticat acum doi ani cu  neoplasm limfatic, boala ce l-a înfrânt în cele din urmă.

Ramon a încercat să îi țină piept, în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze avea speranța că va reuși și va putea să se întoarcă acasă la cei trei copii și soția sa. Cel mai carismatic concurent a luptat cât a putut să rămână în viață. Însă teribila boală a fost mai puternică, iar în cele din urmă bărbatul s-a stins din viață, pe un pat de spital din Germania, acolo unde încerca alte tratamente de salvare. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE IMAGINI CU RAMON CHICIREANU ÎN VIAŢĂ! BOALA ÎI MĂCINASE TRUPUL ŞI NU MAI SEMĂNA CU CEL CARE PARTICIPA LA MASTERCHEF)

În ultimele clipe de viață lângă el a fost soția lui, aceasta a trecut prin tot alături de el și a încercat să îl susțină până în ultima clipă. Acum pe lângă suferința imensă că și-a pierdut soțul femeia trece prin ale clipe de coșmar. Ea încearcă să îi aducă trupul neînsuflețit în țară, lucru foarte dificili, în contextul în care întreaga lume este paralizată din cauza epidemie de coronavirus. (VEZI ȘI: FAMILIA LUI RAMON CHICIREANU, APEL DISPERAT PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI NEÎNSUFLEȚIT: „DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS, PROCEDURILE SUNT APROAPE IMPOSIBILE”)

Extinderea rapidă a virusului COVID-19 a închis granițele, iar un transport aerian sau cu mașina este aproape imposibil în aceste moment. Familia lui Ramon trece prin clipe grele și așteaptă orice formă de ajutor, pentru a reuși să îl aducă acasă pe concurentul de la MasterChef.

 Unde au ajuns copiii lui Ramon, după moartea acestuia

Ramon și soția lui se aflau de ceva vreme în Germania, iar pe cei mici nu aveau cum să îi ia cu ei. Așa că, potrivit WOWbiz.ro, copiii au rămas în țară cu bunicii. Aceștia nu aveau cum să meargă în Germania, mai ales ca fetița cea mică are doi ani. Chiar mai mult, cei mici nu au aflat încă ce s-a întâmplat cu tatăl lor, familia a vrut să îi protejeze.