Unde a mers Andreea Tonciu după scandal. Avem imagini în exclusivitate

Publicat: 30/12/2020 | 15:39

 

Andreea Tonciu a mers de urgență la Poliție. Vedeta vrea să i se facă dreptate, iar cel care l-a atacat pe soțul ei să fie tras la răspundere. 

Paparazzi Cancan.ro au surprins-o pe Andreea Tonciu în timp ce se îndrepta către secția de Poliție nr 11, din Capitală. Bruneta este foc și pară și nu-și poate reveni din șocul pe care l-a trăit astăzi. De îndată ce lucrurile s-au mai calmat, iar soțul ei a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, vedeata a mers să depună plângere penală.

 

Îmbrăcată într-o haină de blană de culoare crem, o pereche de jeansi și UGG-uri în picioare, vedeta a pășit grăbită către Secția de Poliție. Deși avea masca pe față, se poate observa cu ușurință că  evenimentul prin care a trecut împreună cu întreaga familie a speriat-o și enervat-o la culme.

VEZI ȘI: ” CINE L-A AGRESAT PE SOȚUL ANDREEI TONCIU? POLIȚIA ESTE PE URMELE LUI

Agresorul soțului Andreei Tonciu, căutat de Poliție

Polițiștii Capitalei sunt pe urmele bărbatului care l-a atacat pe soțul Andreei Tonciu. Pentru a veni în sprijinul lor, vedeta de la Bravo, ai stil a postat câteva imagini cu mașina pe care o conducea acesta, dar chiar și cu agresorul. Tânărul este îmbrăcat într-o pereche de jeansi albaștrii, o cămașă albastră și o vestă neagră. „Poliția este în alertă. Îl caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu în dreptul pozei celui care l-ar fi tăiat pe soțul ei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU ÎI DĂ REPLICA OANEI ZĂVORANU: „CUM POȚI SĂ JUDECI O PERSOANĂ CÂND TU EȘTI MAI GRAV?”)

Iată și comunicatul Poliției, după incidentul din trafic: ”Astăzi, în jurul orei de 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

CITEȘTE ȘI: ” SOȚUL ANDREEI TONCIU, TĂIAT ÎN TRAFIC ”L-A ATACAT, ERAM CU COPILUL ÎN MAȘINĂ! UNDE SUNTEM NOI, ÎN JUNGLĂ?!