Unde a “fugit” Cătălin Zmărăndescu în plină criză pandemică. “Curtea este a mea!” Soția și fiica îi sunt, tot timpul, alături

Publicat: 14/04/2020 | 13:38

Cătălin Zmărăndescu și iubita sa, Luiza, s-au cununat civil în 2014. În prezent, cei doi locuiesc la Târgoviște, alături de fiica lor, Matilda Victoria, în vârstă de 1 an și 8 luni. Casa a construit-o fostul luptător și este prevăzută cu o curte mare, care îi oferă posibilitatea să crească păsări și doi câini de pază.

VEZI AICI: SCANDAL LA ”FERMA”, CU ZMĂRĂNDESCU ȘI MOROȘANU: ”L-AI NENOROCIT! L-AI DISTRUS!”

Astfel, pe durata pandemiei de COVID-19, Cătălin Zmărăndescu și familia lui nu au nicio grijă, având posibilitatea să stea la aer curat cât timp își doresc, lucru foarte important dacă ținem cont că România este în stare de urgență, iar ieșirile din casă sunt restricționate.

De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă.

Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor, Matilda mă ajută… la răsturnat recipientele cu mâncarea păsărilor (râde). Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge„, a declarat Cătălin Zmărăndescu, potrivit click.ro.

NU RATA: FLORIN CĂLINESCU, LOVIT PUTERNIC DE PANDEMIA DE COVID-19. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AFACERILE ACTORULUI

Cătălin Zmărăndescu, tătic pentru a 4-a oară!

Altfel, Cătălin Zmărăndescu va fi tătic pentru a patra oară! Soția lui, Luiza, este însărcinată în cinci luni. Din primul mariaj, fostul luptător mai are doi copii mari, Alexandra și Mihai, iar cu actuala parteneră are o fetiță, Matilda Victoria.

Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat. Luiza este însărcinată în trei luni, iar la începutul lunii septembrie va naște. Diferența de vârstă dintre Matilda și surioara sau frățiorul ei va fi foarte mică, doi ani și vreo trei luni, așa că e bine, vor crește și se vor juca împreună”, a spus Cătălin Zmărăndescu.