Una dintre vedetele de la Kanal D, în doliu! “Am o mare durere în suflet acum”

Publicat: 16/01/2020 | 22:16

Una dintre vedetele de la Kanal D este în doliu, după ce a primit o veste extrem de tristă. Unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei s-a stins din viață fulgerător. Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, aceasta a scris un mesaj emoționant în memoria celui care a părăsit această lume.

Ana Mihaela Popescu, în doliu: “Am o mare durere în suflet acum”

Ana Mihaela Popescu, fostă concurentă la “Exatlon” și sportivă de performanță, a aflat recent de moartea lui Paul Pintilie, vicepreședintele Federației Române de Karate Tradițional. Fostul sportiv a încetat din viață în timp ce se afla la volanul mașinii pe o stradă din Piatra Neamț. În memoria acestuia, sportiva a așternut câteva gânduri pe Internet.

“Eu nu pot crede așa ceva. Acest om mi-a fost arbitru, antrenor și mentor la stagiile de pregătire pentru concursurile internaționale. Dumnezeu să vă odihnească în pace, sensei! Am o mare durere în suflet acum”, a scris sportiva pe o rețea de socializare.

Ana Mihaela Popescu, despre experiența de la “Exatlon”

Ana Mihaela Popescu a participat în sezonul trei al show-ului “Exatlon” și a făcut parte din echipa “Războinicilor”. Tânăra judoka a ajuns între ultimele concurente din echipa sa în competiție, însă vârsta, lipsa de experiență și faptul că nu a mai rezistat presiunii a determinat-o să părăsească competiția care s-a filmat în Republica Dominicană

“A fost cel mai frumos sentiment după întoarcerea din Dominicană, nici nu am cuvinte să spun cum mă simt cu adevărat. Sunt extrem de fericită. Am participat la Campionatul Național de Karate Tradițional, care a avut loc la Iași, în plus, în același timp, a fost și o bătălia pentru Cupa României. La final, am obținut trei medalii de aur, la tineret, un argint la seniori și un de bronz, tot la tineret. Surpriza cea mare a fost că, dincolo de medaliile individuale, în cadrul concursului de Cupă a României, care se desfășoară ăn cadrul aceluiași turneu, noi am ieșit pe locul 1 și la nivel de club, pentru a a doua oară consecutiv”, a povestit Mihaela imediat după competiție pentru WOWbiz.ro.