Una dintre sexy-folcloristele României îl atacă pe Raed Arafat: ”Un neasumat…” Motivul este HALUCINANT!

Publicat: 03/04/2020 | 20:57

Una dintre sexy-folcloristele României îl atacă pe Raed Arafat! Motivul este halucinant, iar fanii artistei au rămas mască.

Daniela Ploia, interpretă de muzică populară, a lansat un atac dur la adresa lui Raed Arafat. Situația halucinantă a avut loc în mediul online. În momentul în care a văzut o știre cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, artista n-a stat pe gânduri și și-a exprimat părerea în ceea ce îl privește pe Raed Arafat.

”A fost categoric un neasumat și i-a plăcut să nu fie legat de cineva ca să umble din floare în floare sau mai rău: în paralel cu mai multe relații. Am experiență cu ex-ul care era doctor. Dumnezeu să-i ierte păcatele. Avea 3 relații și a 4-a pe drum. Ăștia sunt unii doctori necăsătoriți”, a spus Daniela Ploia.

Se pare că Daniela Ploia nu a reușit să treacă peste traumele pe care i le-a cauzat un fost iubit, medic de meserie. Iar, acum, artista are tendința să îi bage pe toți doctorii în aceeași oală. Implicit pe Raed Arafat. Imediat, un internaut a răbufnit și a făcut-o praf pe Daniela Ploia: ”Hai nu serios? Tu ai citit de ce nu s-a însurat sau ai scris de frustrată ce ești? Omul este dedicat 100% muncii pe care o duce și face ceea ce tu nu o să faci niciodată. Salvează vieți”.

Iar replica artistei nu a întârziat să apară. Daniela Ploia, însă, a continuat să arunce cu vorbe grele și să susțină că toți medicii necăsătoriți sunt la fel. Semn că nu a reușit nici până în ziua de azi să treacă peste trădarea suferită. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, ANUNȚ OFICIAL! CE VA URMA ÎN ROMÂNIA DUPĂ SCENARIUL 4. “DACĂ O ȚINEM TOT AȘA…”)

”Află că am citit (n.r. despre Raed Arafat). Dar e doar un pretext, dragule. Să fim serioși! Oare câte suflete a rănit domnul doctor clandestin? E durere, nu frustrare. P.S. Să nu trăiești vreodată trădarea la cotele pe care le-am trăit eu. Să te ierte Dumnezeu pentru cum jignești”, a fost replica artistei.

Cine este Daniela Ploia

Născută în județul Mehedinți, dar strămutată în Timișoara, Daniela Ploia este o cântăreață de muzică populară. Și-a început cariera muzicală în primul an de liceu, iar acum cântă în weekend-uri și colaborează cu mai multe ansambluri folclorice din țară.

Artista are și o slujbă la stat deoarece a mărturisit că nu are agenda chiar atât de plină încât să poată trăi doar din muzică. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE RAED ARAFAT: ”CORONAVIRUSUL NU SE IA DE PE HAINE. TREBUIE SĂ ÎNȚELEGEȚI”)

„Sunt inspector la Administrația Bazinală de Apă din Timișoara. Nu ascund asta, doar că, văzându-te pe scenă, nimeni nu crede că mai faci și altceva. Iubesc să cânt, însă nu-mi abandonez munca pentru care m-am pregătit și nici colectivul de excepție”, a declarat Daniela Ploia.