Una dintre prietenele virtuale pe care le-a avut Cristina Țopescu, dezvăluire halucinantă: “A murit la fel ca el!”

Publicat: 14/01/2020 | 11:14

Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de televiziune, o adevărată vedetă în ultimii 30 de ani, a murit! A fost găsită fără suflare, în locuința pe care o avea în Otopeni, dar lângă ea polițiștii care au descins după anunțul vecinei au rămas înmărmuriți!

Lângă trupul neînsuflețit al celei care a fost Cristina Țopescu zăceau, la fel, fără suflare, trei câini! Este cunoscut că fosta mare prezentatoare iubea nespus animalele și nu o lăsa inima să nu culeagă de pe drum orice biet ”suflețel” în suferință.

Anul trecut, în noiembrie, Cristina Țopescu a primit o lovitură cruntă. Unul dintre patrupezi a murit, iar fosta prezentatoare TV a postat, la momentul respectiv, un mesaj emoționant pe contul personal de socializare. Aceasta era, pur și simplu, distrusă!

”Iubitul meu TATI, n-am putut să-ți mai dau decât 3 ani de viață. Și multă iubire. Acum 3 ierni, cam pe vremea asta, ai fost aruncat in stradă de unii care nu pot fi numiti oameni. Erai bolnăvior, insuficiență cardiacă, emfizem pulmonar, epilepsie, toate analizele arătau că nu mai ai mult de trăit…”, este o parte din mesajul postat atunci de Cristina Țopescu.

După ce Cristina Țopescu a murit, mai multe prietene virtuale ale jurnalistului au venit cu o ipoteză șocantă referitor la decesul ei.

”Cristina Țopescu a decedat în urmă cu 2 săptămâni în același fel ca și câinele bolnav ce l-a găsit pe stradă și l-a ”înfiat”! Cu siguranță a contactat o boală infecțioasă, posibil parazitară (Toxocara, Echinoccocus…) din păcate nediagnosticată la timp

Aceeași infecție posibil să fi fost contactată și de ceilalți doi câini găsiți tot morți. Contactați un medic veterinar pentru a fi consultați și ceilalți 6 câini încă în viață. Obișnuia să se culce cu ei în pat… îi înțeleg nevoia de afecțiune, dar a depățit anumite limite care i-au fost fatale”, spune cineva într-un mesaj pe contul de socializare al Cristinei Țopescu.

Numai dacă vor pune probe recoltate din organele interne (inima, creier) la microscop vor putea afla despre ce fel de parazit este vorba. Ceea ce mă îndoiesc.

Parazitii microscopici sunt mult mai periculosi decat bacteriile ! …Majoritatea bacteriilor si virusurilor din organism sunt produse de parazitii intestinali de diferite dimensiuni , care traiesc in mod obisnuit in intestinul subtire al tuturor oamenilor …Doar cand ajung la un numar mare acestea determina simptome de greata, voma, dureri abdominale, hipertensiune, migrene ceea ce determină pacientul sa se duca la medic …Parazitii microscopici, in schimb, ajung pe cale limfatica la toate organele, inclusiv la creier, determinand epilepsie sau moarte subita”, a continuat respectiva persoană într-un alt comentariu.