Una dintre cele mai controversate vedete TV a fost fotografiată goală, iar noi publicăm imaginile necenzurate!

Publicat: 20/01/2020 | 23:37

La cei 39 de ani ai săi, Simona Trașcă face furori cu formele de invidiat, încât juri că fosta asistentă TV e doar o tinerică în căutarea gloriei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai „fierbinți” poze ale începutului de an. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI ARE TALENTE ASCUNSE: DANSEAZĂ SEXY COSTUMATĂ ÎN IEPURAȘ, COSMONAUT ȘI…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini +18, în prim-planul cărora se afla una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz, Simona Trașcă. (NU RATA: SCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

Fosta asistentă TV s-a fotografiat în cel mai erotic mod cu putință, iar imaginile sunt nerecomandate cardiacilor. Atunci când vrea să pună pe jar imaginația sexului tare, Șimona Trașcă se transformă într-o veritabilă profesionistă.

Sexoasa blondină s-a fotografiat într-o lenjerie neagră din plasă. Din câte se pare, Simona a dorit să încingă mintea unui pretendent și a organizat o ședință foto în oglindă. Rezultatul este de-a dreptul incitant. Blondina a demonstrat că este una dintre cele mai nonconformiste vedete din showbiz. Lipsită de prejudecăți, Simona Trașcă nu a ezitat să se pozeze în toată splendoarea, cu tatuajele din zona intimă la vedere. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ)

Simona Trașcă, ipostaze +18

 Are iubit cu ”acte în regulă”

Simona Trașcă are acum iubit ”cu acte în regulă”. Faimoasa blondină a câștigat ”meciul iernii” cu dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și și-a asumat noua relație.

”După mai bine de șapte luni, timp în care am stat singură, m-am implicat într-o relație. Suntem împreună de aproximativ două luni, dar am zis să țin acest lucru doar pentru noi. Atât pot să vă spun, că a fost dragoste la prima vedere. Dacă, până acum, îmi făceam planuri, acum m-am hotărât să iau totul așa cum e. Vedem ce ne rezervă soarta. Important este că suntem fericiți și asta contează cel mai mult”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Mega-controversă cu Denisa Despa!

În urmă cu câteva zile vă prezentam, informații uluitoare legate de mega-controversa dintre Simona Trașcă și dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”. Din câte se pare, brigada fetelor de oraș s-a destrămat, iar totul ar fi pornit de la un tinerel chipeș. Potrivit sursei citate, la finele anului 2019, Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, s-ar fi anturat cu un ”mascul alfa” (în oraș s-a dus vorba că acesta nu-i plătitor, dar în schimb ”duce mult și bine”).

La scurt timp după escapada dansatoarei, ”sora” ei, Simona Trașcă s-ar fi anturat și ea cu același bărbat. Imediat ce a aflat de ”trădare”, sexoasa dansatoare ar fi tunat și fulgerat și ar fi decis să rupă frăția. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII INTIME CU DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA ”ROMÂNII AU TALENT”!)

”S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt pritenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”, ne-a dezvăluit sursa citată.

Simona Trașcă, una dintre cele mai „hot” prezențe din showbiz

Simona Trașcă, momente de coșmar!

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar în 2017 atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci, blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații nu au decis însă în favoarea Simonei Trașcă, dintr-un motiv incredibil. (NU RATA: VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC: „L-AM AJUTAT SĂ SE FACĂ MARE ȘI…”)

Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment.

Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)