Un youtuber și-a ucis iubita însărcinată, în direct! Fata a murit de frig după ce a fost încuiată pe balcon, doar în chiloți

Publicat: 10/12/2020 | 09:34

Un cunoscut youtuber din Rusia și-a ucis iubita înăcinată, chiar în direct, în timpul unei transmisii pe internet. El a lăsat-o intenţionat afară în frig, doar în chiloţi, pentru a transmite online momentul: „Valya, Valya, la naiba, arăți ca și cum ai murit. Iepuraș, hai … spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba … nu îi simt bătăile inimii”, a spus acesta în acele clipe. Avea să fie arestat la scurt timp.

Stanislav Reşetnikov, în vârstă de 30 de ani, cunoscut în mediul online ca Stas Reeflay, a forţat-o pe prietena sa să iasă afară pe balcon, doar în chiloţi, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute, doar pentru a filma acest moment si a-l transmite live pe internet, conform presei locale citate de The Sun. Valentina „Valya” Grigoryeva, tânăra în vârstă de 28 de ani, care anunțase de curând că este însărcinată, nu a rezistat frigului şi a murit de hipotermie, în casa unde locuia cu chirie, din satul Ivanovka, lângă Moscova, scrie antena1.ro. Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 2 decembrie. „Iepuraşul meu, ce ai?”, a întrebat Reeflay la un moment dat, în timpul transmisiunii online. „Băieţi, nu are puls, e palidă, nu respiră”, a spus el apoi încercând să o aducă în casă în timp ce transmitea în direct. Acesta nu a oprit transmisiunea nici după ce a reușit să o aducă pe tânără înăuntru, deși era conștient că tânăra este pe jumătate moartă.

Un youtuber și-a ucis iubita însărcinată, în direct! Fata a murit de frig după ce a fost încuiată pe balcon

Comitetul de Investigaţii din Rusia s-a sesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, în timp ce canalul de Youtube al lui Reeflay a fost închis de platforma de videosharing. „The Sun” scrie că bărbatul ar fi fost cunoscut pentru transmisiunile sale pline de „violenţă şi abuz” împotriva fostei iubite, care prezenta vânătăi pe tot corpul.

Reeflay, în vârstă de 30 de ani, ar fost plătit cu 1.000 de dolari (800 de lire sterline) de către un urmăritor pentru a-și abuza iubita în timpul transmisiunii live, potrivit unui raport al presei locale. „Valya, ești viu? Iepurașul meu, ce-i cu tine? Valya, Valya, la naiba, arăți ca și cum ai murit. Iepuraș, hai … spune-mi ceva. Îmi fac griji. La naiba … nu îi simt bătăile inimii”, strigă el în timpul transmisiunii. Apoi le spune telespectatorilor: „Băieți … Fără puls … Este palidă. Nu respiră.” Moartea ei șocantă a dus la proteste și reclamații în Rusia, pentru interzicerea urgentă a „violenței live” online, care se publică fără restricții pe YouTube și poate fi urmărită chiar și de copii.