Un viitor promițător în România. Un profet indian spune cine va fi salvatorul întregii națiuni: ”Va fi cea mai puternică personalitate politică din țară și va veni din…”

Publicat: 10/04/2020 | 18:46

Vești bune pentru viitorul țării noastre! Celebrul Gupta Swami, profetul indian care i-a prezis față în față Elenei Ceaușescu că va fi executată de statul român, vine cu noi declarații despre cursul națiunii noastre. Potrivit acestuia, România va fi condusă și schimbată complet de un politician român în următorii zece ani.

Celebrul profet a preăzut de-a lungul timpului căderea lui Gorbaciov, căderea navetei spațiale Columbia, atentatul terorist din Indonezia și, de asemenea, i-a mărturisit personal Elenei Ceaușescu că atât ea, cât și dictatorul Nicolae vor fi executați de națiune. Indianul face noi declarații despre viitorul României și pune țara noastră pe harta celor mai importante state din lume!

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. Primarul Sectorului 1, obligat prin hotărâre judecătorească să

”Mântuitorul” întregii națiuni vine din Bucovina

Indianul spune că salvarea va apărea în România după ce populația țării se va înjumătăți, ca urmare a unui război intern. Și că abia după ce averile celor care s-au îmbogățit subit după Revoluția din 1989 vor fi confiscate, liniștea va reveni  asupra întregului popor român. Omul care va deschide ochii întregii țări va veni din Bucovina și va fi privit precum cel mai real lider avut până acum în rândul politicienilor români, anunță profetul indian.

CITEȘTE ȘI: COVID-19. MApN a început producția de viziere de protecție. Un model, realizat din

„Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob”, a explicat Gupta Swami.

Profetul indian a spus că România şi India, alături de Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia vor ajunge cele mai importante ţări de pe glob, în timp ce SUA va dispărea după cel de-Al Treilea Război Mondial.

I-a spus în față Elenei Ceaușescu că va fi executată

În cursul anului 1983, Elena Ceauşescu l-a invitat în România pe profetulindian Gupta Swami. Atunci, indianul a prezis sfârşitul regimului Ceauşescu şi execuţia cuplului Elena şi Nicolae Ceauşescu, fapt ce a stârnit nemulţumirea soţiei dictatorului, care l-a numit șarlatan și a cerut să fie dat afară din țară.

CITEȘTE ȘI: DEMITERE. Sorina Pintea, dată afară de la conducerea Spitalului Judeţean Baia Mare

Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

„Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.