Un tată trăiește o adevărată dramă. Moartă de beată, fosta soție l-a amenințat că-i va lua copilul. “Nu știu ce să fac!”

Publicat: 03/02/2020 | 12:17

Disperat că ar putea rămâne fără copil, un bărbat în vârstă de 33 de ani a cerut un sfat în mediul on-line. Acesta a divorțat recent, iar fosta soție i-a mărturisit că plănuiește să-și cumpere o casă, după care să obțină custodia băiețelului în vârstă de doi ani.  

(VEZI AICI: APELUL DISPERAT AL UNUI TÂNĂR TATĂ DIN VASLUI: ”AJUTAȚI-MĂ! VREAU SĂ-MI VĂD PUIUL DE OM!”)

De precizat că femeia se afla, în momentul anunțului, într-o stare avansată de ebrietate. În plus, vrea ca micuțul să-i fie dat în grijă în condițiile în care, până acum, nu a plătit niciodată pensie alimentară. Copilul se află, în prezent, în grija tatălui.

”Mi-a mărturisit asta când s-a îmbătat, iar eu acum nu știu cum să reacționez. Nu știu ce să fac. Am încercat să rămân în relații bune cu ea, de dragul copilului nostru, dar acum mă gândesc serios să rup toate relațiile”, a mărturisit bărbatul, potrivit antena3.ro.

O persoană l-a sfătuit pe bărbat să consulte, rapid, un avocat și să stabilească un plan de atac în așa fel încât el și copilul să aibă un viitor liniștit.

(NU RATA: UN TATĂ ÎȘI CAUTĂ DISPERAT FETELE GEMENE, DISPĂRUTE DUPĂ INCENDIUL DIN GRECIA!)