Un tânăr poliţist de 28 de ani a fost găsit spânzurat în casă. Se întorsese recent din luna de miere

Publicat: 20/02/2020 | 17:06

Un polițist de 28 de ani a fost găsit spânzurat în casă. Acesta și-a pus capăt zilelor în apartamentul în care locuia cu chirie, din municipiul Rădăuți. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de doi dintre colegii săi. Gestul este șocant, având în vedere că viața lui părea să meargă foarte bine, numai ce se întorsese din luna de miere.

Agentul Daniel Gheorghe Dumitrescu era ajutorul şefului de post din comuna Dorneşti și numai ce se întorsese din Thailanda, unde își petrecuse luna de miere. Acesta era căsătorit cu o colegă de serviciu de la Postul de Poliţie Dorneşti . Conform primelor cercetări făcute de autorități gestul tânărului a venit în urma unei discuții aprinse cu partenera de viață.

Se pare că marți noapte, în jurul orei 23:00 cei doi au avut o discuție contradictorie. În urma disputei, soția a plecat la părinții săi în comuna Marginea, iar la scurt timp polițistul a aplecat și el spre apartamentul din Rădăuţi. Înainte să ajungă acasă, bărbatul s-a plimbat pe străzile municipiului mai multe ore și a trimis câteva mesaje de adio unor apropiați.  Acesta a ajuns la apartament în jurul orei 04:00.

S-a spânzurat cu o cravată

Din cauza faptului că agentul Daniel Gheorghe Dumitrescu nu s-a prezentat la serviciu și nu a răspuns la telefon, doi dintre colegii lui au mers la apartamentul de pe strada Mihai Viteazul. Îngrijorați cei doi au escaladat balconul și au intrat în locuință, unde au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului. S-a spânzurat cu o cravată de clanța ușii de la dormitor.

Cazul nu este singular în județ, alți doi politiști punându-și capăt zilelor, anul trecut. O analiză realizată la nivel naţional a arătat că pe parcursul anului 2018 nu mai puţin de 25 de poliţişti din ţară şi-au pus capăt zilelor.