Un tânăr din Turda, aruncat în gol de la etajul 2 al unui bloc. Medicii încearcă să-i salveze viața, dar șansele sunt mici

Publicat: 12/12/2019 | 09:42

Viața unui tânăr este în mâinile medicilor din Turda, care l-au preluat după ce acesta a căzut de la etajul doi al unui bloc. Potrivit unor informații, bărbatul de 19 ani ar fi fost împins de la geam. Polițiștii au deschis o anchetă.

În această dimineață, puțin după ora 09:00, s-a dat alarma pe o stradă din orașul Turda. Un tânăr a căzut în gol de la etajul doi al unui bloc de pe strada Narciselor. Când medicii au ajuns la fața locului, bărbatul de 19 ani era în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare. Potrivit biroului de presă al IPJ Cluj, victima a suferit leziuni extrem de grave în urma căzăturii.

“Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Dacă victima va deceda, se va schimba încadrarea in ucidere din culpă. Se fac cercetări in vederea clarificării tuturor aspectelor care au condus la producerea evenimentului”, au transmis oficialii de la IPJ Cluj, relatează turdanews.net.

Deși s-a vehiculat ideea că tânărul ar fi fost împins de către fratele său în urma unei dispute, poliția clujeană nu confirmă până la această oră varianta respectivă. Nu este exclusă încă nicio ipoteză, mai ales că ancheta este abia la început.