Un tânăr din Prahova a început să plângă după ce polițiștii l-au amendat cu 2.000 de lei. Cu ce a greșit băiatul

Publicat: 07/04/2020 | 14:36

Un șofer a fost amendat de Poliția Locală, după ce agenții l-au găsit la o spălătorie auto self service, unde tânărul oprise după muncă, în drumul spre casă, să își spele duba de serviciu.

Polițiștii l-au amendat pe tânăr cu suma de 2.000 de lei, pe motiv că în declarația pe proprie răspundere nu specifică faptul că poate pleca de acasă pentru a merge la spălătorie.

Șoferul avea declarația completată de angajator, dar polițistul a considerat că spălarea mașinii de serviciu nu înseamnă că tânărul conducător auto e la serviciu.

Toată întâmplarea a fost povestită chiar de patronul spălătoriei, martor la acest episod.

CITEȘTE ȘI: AU MURIT alți 8 români din cauza coronavirusului. Bilanțul urcă la 184 de decese

„Astazi, ati facut un copil sa planga! Era un angajat al unei societati comerciale. Isi spalase duba. O igienizase. Autoutilitara in care isi petrece majoritatea timpului sa faca un ban. AVEA ADEVERINTA de la angajator! Nici nu v-a pasat! Si-a sunat seful : i-a spus ca nu exista alta adeverinta si nu are ce sa-i faca.

A plecat plangand! Raspunsul nu a intarziat sa apara: NU exista reglementare sa NU se spele masina dar nici nu apare pe lista din adeverinta.TOTUSI , folosim autoturismul la oricare din cele 10 puncte si este o buna masura de combatere a virusului spalarea si igienizarea masinii. Mai mult de atat in ordonanta militara nr 2, este specificat ca toate curatatoriile raman deschise!

Pur si simplu este la latitudinea politistului cui decide sa-i dea amenda si cui nu!”, a scris patronul spalătoriei pe contul de facebook al service-ului.

CITEȘTE ȘI: OMS avertizează cu privire la relaxarea prematură a restricțiilor: „Riști ca