Un tânăr din Capitală a bătut o femeie și i-a furat geanta. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Publicat: 15/12/2019 | 16:02

Un tânăr în vârstă de 22 ani a fost prins de polițiști, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a bătut o femeie și i-a smuls din mână geanta în care se aflau documente și un telefon mobil. La cererea procurorului, judecătorii au dispus ca bărbatul să fie arestat preventiv.

„La data de 15.12, în jurul orei 01:30, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție au prins la scurt timp de la comiterea faptei, un bărbat de 22 de ani, care ar fi lovit cu pumnul o femeie și i-a smuls din mână geanta, în care se aflau mai multe documente personale și un telefon mobil”, informează Poliția Capitale.

Bunurile au fost recuperate și predate femeii.

Inițial, tânărul a fost reținut, iar ulterior, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a formulat propunerea de arestare preventivă.

„Instanța a dispus această măsură (arestare preventivă, n.r.), cercetările fiind continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, mai arată sursa citată.