Un tânăr din București a fost bătut de un taximetrist și lăsat să zacă pe asfalt

Publicat: 03/01/2020 | 09:19

Întâmplare șocantă pe o stradă din București. Un taximetrist a coborât din mașină și l-a lovit cu bestialitate pe un tânăr de 23 de ani. Un martor a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, apoi a postat imaginile pe Facebook.

Nu sunt cunoscute motivele care au dus la această agresiune, însă imaginile postate pe rețeaua de socializare îl înfățișează pe taximetrist lovindu-l pe tânăr, după ce, mai înainte, îl ținuse de gât și îl înjura. Fără să se sinchisească de faptul că o femeie care se afla în zonă îi striga să se oprească, taximetristul a continuat să îl lovească pe tânăr, iar acesta a căzut la pământ.

Taximetristul s-a urcat, apoi, în mașina sa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Polițiștii din București au anunțat că fac verificări în cazul clipului video care a fost postat pe Facebook.

Potrivit unor surse, totul s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2019, iar victima, un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns la spitalul ”Sf. Ioan” din București și se află, acum, în afara oricărui pericol. Totuși, acesta nu a depus plângere împotriva taximetristului.