Un tânăr de 34 de ani a dispărut din spital! Familia a alertat autoritățile. L-ați văzut?

Publicat: 15/06/2021 | 23:05

Este alertă în Bihor după ce un bărbat de 34 de ani din comuna Șimian a dispărut din spital. Se pare că acesta a plecat în cursul zilei de luni din Spitalul Județean Oradea, unde fusese internat în urma unui accident casnic.

Polițiștii orădeni au fost sesizați marți, 15 iunie, de familia bărbatului din Șimian cu privire la dispariția acestuia, din unitatea spitalicească unde era internat. (CITEȘTE ȘI: ESTE ALERTĂ ÎN CLUJ! O ADOLESCENTĂ A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ. POLIȚIȘTII AU DEMARAT CĂUTĂRILE)

Dudas Leontin Florin a plecat voluntar în cursul zilei de luni, 14 iunie, în jurul orei 17:30, de la Spitalul Județean Oradea, unde a fost transportat pentru îngrijiri medicale.

Semnalmentele bărbatului: înălțime de 1.70m, o greutate de 78 kg, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt. Pe obrazul stâng bărbatul prezentă o cicatrice recentă, dobândită în urma unui accident casnic.

La data dispariției, bărbatul purta un tricou maro, pantaloni de trening albastru închis și pantofi sport negri.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112.

(VEZI ȘI:  ESTE ALERTĂ! POLIȚIA O CAUTĂ DE ANTONIȚA, O TÂNĂRĂ DIN BOTOȘANI CARE A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ)