Un tânăr de 22 de ani din Iași, orbit de gelozie, a vrut să-și pună capăt zilelor chiar în noaptea de Revelion

Publicat: 03/01/2020 | 11:09

Noaptea dintre ani a fost un șocantă pentru o familie din Iași. Un tânăr de 22 de ani a decis să recurgă la un gest extrem și s-a spânzurat de o grindă, folosindu-se de un cablu. Din fericire,  a fost salvat la timp, chiar de mama sa.

Întâmplarea care putea deveni una tragică s-a petrecut în localitatea Satul Nou din comuna Belcești. Potrivit informațiilor furnizate de bzi.ro, Constantin și prietena sa au plecat, în jurul orei 22.00, cu Plugușorul la prieteni. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice la fiecare oprire, iar apoi a ajuns, împreună cu iubita, acasă. Însă, pe fondul unei crize de gelozie, cei doi au ajuns la scandal, tânărul având impresia că este înșelat de iubita sa.

Cearta a luat amploare și, la un moment dat, Constantin a ieșit din casă, amenințând că se va sinucide. A luat un cablu și s-a spânzurat de o grindă, dar mama sa l-a descoperit la timp. Femeia a tăiat cablul și a sunat, imediat, la numărul de urgență 112. După ce i-au fost acordat primele îngrijiri de către medicii sosiți la fața locului, tânărul de 22 de ani a fost transportat la Institutul de Psihiatrie ”Socola”, pentru investigații.