A jucat „Adevăr sau provocare” și a ajuns după gratii. Un tânăr giurgiuvean a lăsat fără comunicații linia CFR dintre Giurgiu și Ruse

Publicat: 08/04/2021 | 19:15

Linia de cale ferată care leagă municipiul Giurgiu de orașul bulgar Ruse a fost privată de telecomunicații, toată ziua de joi, ca urmare a teribilismului unui tânăr de 18 ani din municipiu, cunoscut, de altfel, cu fapte antisociale.

Polițiștii din cadrul Serviciului  Poliției Transporturi Giurgiu au probat activitatea infracțională a unui tânăr care a sustras cablul telefonic  din rețeaua  de telecomunicații CFR, linia Giurgiu – Ruse, comercializând bunul sustras la un centru de deșeuri metalice din oraș, pentru o sumă modică, aproximativ 70 de lei, paguba înregistrată fiind, însă, de cel puțin 20 de ori mai mare.

Cum i-a venit ideea „măreață”

Se pare că ideea de distruge linia de telecomunicații i-a venit tânărului (cunoscut ca având la activ și alte distrugeri ale bunurilor din domeniul public al municipiului) în timp ce juca, alături de o amică,  „Adevăr sau provocare”, pe pasarela CF de la ieșirea din oraș, fapta sa suprimând total  telecomunicațiile pe aceasta relație de cale ferată. (VEZI ȘI: EI SUNT SUPER-HOȚII CARE DĂDEAU JAFURI CA ÎN FILME, CU MII DE CHEI ȘI ȘPERACLE)

Cablul telefonic a fost secționat

Autorul a fost reținut pe o durată de 24 de ore  urmând a fi prezentat unității de parchet cu propuneri legale. (NU RATA: LĂUTAR CELEBRU, CĂLCAT DE HOȚI: ”SUNT UN OM MORT!”)