Un tânăr a ajuns la închisoare după a scuipat un polițist. “Am coronavirus și acum o să ai și tu. Sper ca tu și familia ta să muriți!” În ce țară a avut loc incidentul

Publicat: 10/04/2020 | 07:55

Thomas Wilson (19 ani) și Bevan Burke (22 de ani) au fost condamnați la închisoare după ce au scuipat un polițist. Incidentul a avut loc în Anglia, iar tinerii vor petrece următoarele luni după gratii.

VEZI AICI: ROMÂNI VENIȚI DIN STRĂINĂTATE, BĂTUȚI CRUNT DE POLIȚIE DUPĂ CE AU ATACAT ECHIPAJELE CU PIETRE. MOTIVUL ESTE GREU DE CREZUT

Primul dintre tineri s-a ales cu șase luni de detenție din cauză că a tușit și scuipat un polițist, în timp ce amicul său a primit o sentință mai dură, de nouă luni. În afara omului legii, Bevan Burke a scuipat și vânzătorul unui magazin.

Am coronavirus și acum o să ai și tu. Sper ca tu și familia ta să muriți”, a fost mesajul pe care l-a primit polițistul din partea tânărului în vârstă de 22 de ani.

UN NOU RECORD SUMBRU | SUA au înregistrat peste 16.000 de decese cauzate de coronavirus

Cei doi tineri au pledat vinovați în fața judecătorilor, incidentul fiind filmat.

We've released this video to give a brief snapshot of what officers are facing on the frontline tackling coronavirus.

#WATCH | We've released this video to give a brief snapshot of what officers are facing on the frontline tackling coronavirus. Some callous crooks are using Covid-19 as a threat to intimidate our officers and the wider public. ????‍♂️We've seen several cases where offenders have coughed or spat at officers (or threatened to) after claiming they have coronavirus symptoms.This is assault and it won't be tolerated. The courts are also sending out a strong message showing that anyone stooping to such levels of behaviour can expect to be jailedThree men were imprisoned earlier this week for doing this. We've released some footage from officers’ body cameras to illustrate what they've come up against. ???? Thanks to most of you, though, for supporting our efforts during these testing times and having our backs. We really appreciate it! ????And for adhering to the government's "stay home" instruction. You're helping curb the spread of the virus and saving lives. So thank you… ????Read more here ➡️ http://ow.ly/aLKD50z9CA3

Publicată de West Midlands Police pe Joi, 9 aprilie 2020

În lume, peste 90.000 de morți din cauza COVID-19

Pandemia de coronavirus a cauzat moartea a 90.000 de oameni în lume de la apariţia sa în China, în decembrie, dintre care mai mult de jumătate în Italia, Spania şi SUA, potrivit unui bilanţ realizat de AFP din surse oficiale.

NU RATA: EXCLUSIV! SCANDAL CA ÎN FILME ÎN MIEZ DE NOAPTE ÎNTRE POLIȚIA ROMÂNĂ ȘI DOI TINERI! UN AGENT A BĂTUT CU BESTIALITATE UN BĂRBAT. VIDEO

În total, 90.938 de decese au fost înregistrate (pentru 1.534.426 de cazuri), dintre care 64.342 în Europa, continentul cel mai afectat.

Cu 18.279 de morţi, Italia este ţara cu cele mai multe decese, urmată de Spania (15.238), SUA (14.830) şi Franţa (10.869).