Un sucevean a furat aparatul cu dezinfectant din scara unui bloc! Ce a făcut, înainte, cu soluția întrece orice imaginație. “Chiar nu e de glumit, se pare că…” VIDEO

Publicat: 26/04/2020 | 13:07

Incredibil, dar adevărat! Un bărbat din Suceava a furat aparatul cu dezinfectant din scara unui bloc, după ce, înainte, pare chiar să fi gustat din soluția respectivă. O cameră video amplasată la intrarea în imobil a surprins imagini fabuloase.

VEZI AICI: CLORUL, INAMICUL NUMĂRUL 1 AL CORONAVIRUSULUI! UNDE E INDICAT SĂ-L FOLOSEȘTI ȘI ÎN CE CANTITATE, PENTRU A TE PROTEJA

În primă fază, bărbatul a intrat în scara de bloc și s-a dus glonț către aparatul cu dezinfectant. Și-a pus soluție în palmă, după care a dus mâna la gură. Din filmare nu se poate observa clar dacă a introdus dezinfectantul în gură sau l-a tras pe nas.

Cert este că după ce consumă soluția, suceveanul scoate niște sunete care te fac să crezi că i s-au desfundat căile respiratorii. Pe urmă, s-a îndreptat spre ieșirea din bloc, dar la câteva secunde distanță a revenit și a dispărut – atenție – cu tot aparatul cu dezinfectant!

NU RATA: ROMÂNIA „UCIDE” CORONAVIRUSUL PE RITMURI DE MANELE! CUM SUNĂ HITUL DEDICAT VIRUSULUI UCIGAȘ DIN CHINA: „EU PRODUC BANII CU TONA, CĂ SUNT VIRUSUL CORONA”

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, este mesajul postat de viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

#Suceava

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.???? Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.#Suceava

Publicată de Lucian Harșovschi pe Duminică, 26 aprilie 2020

Ce a declarat Donald Trump

Văd că dezinfectantul omoară coronavirusul într-un minut. Un minut. Există o modalitate de a face așa ceva, prin injectare în interior sau ca un fel de curățire? Așa cum vedeți, pătrunde în plămâni și are un efect enorm, ar fi interesant de verificat. Trebuie apelat la doctori pentru asta, dar pare interesant„, a declarat Donald Trump, joi, într-o conferință la Casa Albă.