Un strop de bucurie în familia Cristinei, tânăra din Corabia care a murit după ce a născut. Bebelușul a fost creștinat astăzi

Publicat: 08/05/2021 | 13:58

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, familia Cristinei Calistru din Corabia a fost lovită de tragedie. Tânăra de numai 30 de ani a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, dar din păcate, a murit la numai câteva ore de la nașterea lui. Astăzi, soțul ei, Ionuț Alfred, și-a creștinat micuțul și cu lacrimi în ochi a postat un mesaj sfâșietor în social media.

Ionuț Alfred, tăticul care a rămas singur, cu doi copii, după ce soția lui, Cristina Calistru, a murit înainte de Sărbătorile de Iarnă chiar la scurt timp după ce a născut, a avut parte astăzi de o mică bucurie. Deși un ochi îi râde și altul îi plânge, bărbatul și-a creștinat micuțul, pe Armin Cristian și a împărtășit cu oamenii din social media câteva imagini emoționante de la eveniment, dar și un mesaj pentru micuțul lui.

„De azi te numești #ARMIN #CRISTIAN, tu esti războinicul pentru care mama ta și-a dat #viata, tu ai luat numele ,puterea și voința pe care mama ta o avea…..îți doresc tot ce este mai frumos pe lume, băiatul meu…indiferent de ce îți rezervă viata, eu și îngerul tău păzitor îți vom lumina calea ❤❤❤❤
La mulțiii aniii, soția mea????????????
La mulțiii aniii, #norocosul meu #ARMIN #CRISTIAN” a scris Ionuț Alfred, în dreptul imaginilor emoționante cu micuțul creștinat astăzi. Evenimentul a fost cu atât mai dureros pentru tăticul rămas singur, căci a avut loc astăzi, chiar în ziua în care Cristina Calistru ar fi împlinit vârsta de 31 de ani. Din păcate, viața a avut alte planuri pentru ea.

Care au fost ultimele cuvinte spuse de Cristina Calistru, înainte de a muri

Carmen, sora Cristinei Calistru, tânăra mamă din Corabia care a murit la câteva ore după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil a postat pe Facebook-ul său câteva capturi din conversația pe care au avut-o cele două.

În conversație, Cristina o ruga pe Carmen, sora ei, să facă o rugăciune pentru ea, pentru ca nașterea să decurgă așa cum trebuie. De asemenea, tânăra îi mărturisea surorii sale că are dureri și chiar se gândea să vină acasă și să stea până când medicul ei își făcea apariția în spital.

„Doamne ajută, surioara mea” i-a spus Cristina, surorii sale.

Sursă foto: Facebook