Un șofer român de TIR a murit într-un cumplit accident de circulație în Belgia

Publicat: 02/06/2020 | 07:44

Tragedie în Belgia, acolo unde un șofer român a murit în urma unui grav accident de circulație, lăsând în urma sa o soție îndurerată și o fetiță de numai doi ani.

Valentin N. a încetat din viață în urma unui cumplit accident de TIR, în timp ce se afla la muncă, pe teritoriul Belgiei. Colegii lui de drum au anunțat această dramă și doresc să fie întreprinse măsuri pentru ca familia bărbatului să îi poată aduce acasă, în România, trupul neînsuflețit.

Valentin N. era originar din Teleorman, și locuia, împreună cu familia, în capitală. Alături de soția sa, Liliana, Valentin N. avea o fetiță care împlinise, de curând, doi ani. Acum, în urma acestei tragedii, fetița va crește fără tatăl său, informează antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: EFECTUL ULUITOR AL VIRUSULUI COVID-19! CE SPUNE ELENA MATEESCU, DIRECTOR ANM)

În această lună, un român a murit în Spania, în urma unui accident de muncă

Un cetățean român care lucra în sectorul forestier din Spania a murit la începutul acestei luni, în urma unui accident de muncă petrecut în localitatea Luyando din provincia spaniolă Álava (comunitatea autonomă Țara Bascilor). Românul era rezident, însă, în localitatea Zeanori din provincia Biscaglia și avea 40 de ani.

Potrivit Departamentului pentru Securitate Internă al comunității, citat de ziarul online Deia, accidentul a avut loc în jurul orei 11:40, atunci când un pin a căzut peste bărbatul român în timp ce lucra pe pista forestieră. Colegii muncitorului au alertat imediat serviciile de urgență, însă personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Se pare că cei responsabili de administrațiile publice nu știu asta. Unde trebuie să denunțăm acest nou deces? Ce sunt ei dispuși să facă și ce pași sunt dispuși să urmeze pentru a schimba această situație?”, au întrebat sindicaliștii, potrivit jurnaldeemigrant.com. (VEZI ȘI AICI: CE RISCĂ PRINȚUL JOACHIM DUPĂ CE S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS LA O PETRECERE CU 27 DE OAMENI ÎN SPANIA: “REGRET PROFUND ACȚIUNILE MELE”)