Un șofer din Timișoara a fost amendat, după ce a claxonat o mașină de poliție care încurca traficul rutier

Publicat: 04/03/2020 | 19:44

Un bărbat din Timișoara a primit o amendă în valoare de 580 de lei, după ce a claxonat insistent o mașină de poliție care era parcată pe partea dreaptă a carosabilului. Șoferul a vrut să le atragă atenția agenților că incomodau circulația în zonă.

În imaginile filmate de camera de bord a șoferului amendat, se poate observa cum autoturismele care circulau pe prima bandă erau nevoite să intre pe a doua bandă, pentru a ocoli maşina de Poliţie.

„În dimineața zilei de 3 martie, în plin trafic pe bd. Republicii se afla staționată o mașină a poliției cu numărul MAI47961, fără a avea luminile de avertizare în funcțiune. Pentru că agenții se aflau în mașină și pentru că încurcau traficul, i-am atenționat sonor și mi-am văzut de drum”, a povestit șoferul pentru tion.ro.

Polițiștii s-au apărat, însă, spunând că nu opriseră degeaba, căci amendau un pieton care traversase neregulamentar.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, erau staționați, întrucât întocmeau documentația necesară sancționării unui pieton, care a traversat strada prin loc nepermis. Bărbatul care a folosit claxonul în mod abuziv, a fost sancționat cu suma de 580 de lei”, precizează IPJ Timiș.