Un site din China a dat-o de gol. Cine e de fapt Siena Vușcan, „chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden Buzz de la Andra Măruță, în ultima ediție Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 07/04/2020 | 08:09

A impresionat-o pe Andra, în timpul emisiunii ”Românii au Talent”, așa că a obținut un Golden Buzz meritat, iar mulți telespectatori au fost de părere că micuța Siena, ”chinezoaica” în vârstă de doar 10 ani, are un viitor strălucitor în fața sa. Îmbrăcată într-o uniformă de luptă a armatei chineze din Al Doilea Război Mondial, Siena a fost lipsită de trac, așa că a dat lovitura.

Cu un zâmbet larg pe chip, Siena a recunoscut că a avut emoții, însă a reușit să le depășească. Iar fericirea i s-a putut citi pe chip.

Mă simt foarte fericită”, a spus Siena după ce și-a încheiat numărul. ”Iar acum sunt mai fericită pentru că am putut să iat Golden Buzz-ul. Sincer, nu mă așteptam la asta. Când am văzut că e galben am fost așa de fericită. Oricine ar fi superbucuros, iar sunt superbucuroasă. Îmi place foarte mult Andra, i-am ascultat piesele, eram curioasă să văd cum arată Andra. Am ales aceast costum pentru că se asortează cu cântecul pe care l-am cântat. Am cântat prima oară la cinci ani, am cântat la o emisiune, cu tatăl meu. Îmi place mult muzica, altfel nu aș fi început să cânt. Vreau să devin o cântăreață de operă, vreau să cânt la Metropolita Opera și la Ateneul Român. Și sper să câștig Românii au Talent”, a mai spus Siena.

(CITEȘTE ȘI: CUM SE DAU, DE FAPT, GOLDEN BUZZ-URILE LA ROMÂNII AU TALENT. UN FOST OPERATOR DE LA PRO TV, ACTUALMENTE LA IUMOR DE LA ANTENA 1, A SPUS ADEVĂRUL)

Părinții săi sunt profesori universitari

Siena a locuit cu părinții săi în China timp de cinci ani și a învățat foarte bine această limbă străină în doar an și jumătate! Ea s-a născut în Statele Unite, la San Francisco, așa că vorbește foarte bine și engleza, iar acasă – în familie – vorbește doar în limba română.

Părinții Sienei Vușcan sunt din Cluj-Napoca, dar de șase ani locuiesc în Huangdao, China. În cadrul unui interviu, ei au mărturisit că vor să călătorească în mai multe țări, dar, deocamdată, stau în China pentru că fiica lor de 10 ani are o carieră muzicală acolo, relatează romaniiautalent.protv.ro. Părinții săi sunt profesori universitari; mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră, în vârstă de șase ani și un frate, de un an.

(NU RATA: ANDRA, APARIŢIE ÎNDRĂZNEAŢĂ, LA ULTIMA EDIŢIE ROMÂNII AU TALENT. DETALIUL CARE N-A SCĂPAT NEOBSERVAT DUPĂ CE S-A RIDICAT DE LA MASA JURIULUI. FOTO)

Cântă operă în limba chineză

Atunci când avea doar cinci ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente din China să cânte împreună. Apoi a fost invitată într-o altă emisiune, din Shanghai, pe o scenă mare, acolo a reușit să uimeascăt pe toată lumea cu o melodie cântată… în limba chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească intens, iar viața ei s-a schimbat. Siena cântă operă în limba chineză și, de un an de zile, ia lecții de canto de patru ori pe săptămână. Participă la multe emisiuni în China, cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta, micuța a jucat în două filme artistice și într-un serial.

Pe scena de la “Românii au talent”, Siena Vușcan a venit îmbrăcată într-o uniformă pe care chinezoaicele au purtat-o în Al Doilea Război Mondial și a interpretat o melodie de luptă.

(VEZI ȘI AICI: NU E BANC! CÂȚI LEI CÂȘTIGĂ „APLAUDACII” DE LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV)