Un șef de post de Poliție din Vâlcea își bate joc de regulile de circulație VIDEO

Publicat: 06/05/2021 | 20:07

Un șef de post calcă flagrant regulile de circulație! Și chiar sfidează și regulile bunului simț! S-a întâmplat pe o stradă din Păușești Măglași, Vâlcea, chiar pe trecerea de pietoni.

Marius Constantin, șeful postului de Poliție din comuna amintită, a fost surprins încălcând grav regulile de circulație. Ca să fie dovada clară, polițistul a fost filmat de martor, scrie gazetavalceana.ro. (CITEȘTE ȘI: CUM A NEGOCIAT UN INTERLOP DIN BUCUREȘTI ȘPAGA PENTRU POLIȚIST!)

Un șef de post de Poliție din Vâlcea își bate joc de regulile de circulație

Totul s-a petrecut pe strada Mărășești chiar pe trecerea de pietoni, în fața Școlii Generale “I. Ghe. Duca”, și pe sensul opus de mers. Filmulețul care-l inculpă a fost postat pe pagina de Facebook “Ai parcat ca un bou Vâlcea”. Polițistul nu a negat, era chiar culmea, recunoscându-și vina. “Îmi asum greșeala! În ideea de a evita ca fiica mea să iasă pe stradă fără să se asigure, am luat o decizie proastă! Oamenii mai greșesc uneori!”, a fost mesajul de recunoaștere a polițistului Marius Constantin. (NU RATA: O TÂNĂRĂ DIN SĂLAJ A SUNAT LA 112 ȘI A RECLAMAT CĂ A FOST SECHESTRATĂ ȘI VIOLATĂ. CE AU STABILIT POLIȚIȘTII ULTERIOR)

Filmarea avea să fie văzută, cum era de așteptat, și de șefii lui de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Astfel, superiorii au cerut o micuță anchetă în cazul agentului. “se fac cercetări și se vor lua măsurile care se impun”.