Un scenariu la care nimeni nu se aștepta. Angela Rusu și fiica sa Larisa sunt însărcinate în același timp

Publicat: 12/01/2021 | 09:09

Angela Rusu ( 46 de ani), una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi, a anunțat, în urmă cu doar trei zile, că anul acesta va aduce pe lume cel de-a treilea copil al său. Artista mai are două fete mari.

Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, şi profesează ca psiholog. Este căsătorită de trei ani şi locuieşte la Sibiu cu soţul ei. Concidență sau nu, tânăra va deveni și ea mama în 2021. Diferenţa dintre bebeluşi este de numai cinci săptămâni.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a declarat Angela Rusu pentru Click!

A cumpărat un apartament cu două etaje

Pentru că i se va extinde familia, ea a cumpărat un apartament pe două etaje anul trecut şi a reuşit să îl şi mobileze. Camera fetiţei e gata, iar acum nu îi mai rămâne decât să se bucure de această perioadă unică în viaţa fiecărei femei. Celebra cântăreaţă de muzică populară şi soţul ei, Marius, vor deveni părinţi pe 1 iunie, atunci a fost programată cezariana.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut.

Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a mărturisit Angela (46 de ani) pe canalul ei de YouTube, la finele săptămânii trecute.