Un român prins la furat în Italia a spus că are coronavirus, pentru a scăpa de arest

Publicat: 05/03/2020 | 16:29

Noul coronavirus a devenit cel mai popular subiect din întreaga lumea. Virusul a provocat panică și a făcut numeroase victime, iar mai nou se pare că este folosit pe post de scuză pentru a scăpa de arest.

Un romn, de 33 de ani a fost prins în timp ce fura, în Italia. Când s-a văzut încolțit bărbatul a strigat că are coronavirus, în speranța că polițiștii o să se sperie și nu o să îl încătușeze.

Toată povestea a avut loc miercuri seara, românul a încercat să fure geanta unei femei de 61 de ani, într-un mijloc de transport în comun.  Planurile i-au fost încurcate de un alt pasager care a văzut întreaga scenă și a sunat la poliție, conform Breve News.

Autoritățile au așteptat ca autobuzul să oprească în următoarea stație și au intervenit. Când i-a văzut pe oamneii legii, bărbatul a început să strige că este infectat cu noul coronavirus, în speranța că va speria polițiștii și că o să reușească să scape.

Românul a fost încătușat și dus într-un centru medical. Acolo i-au fost făcute analizele și s-a dovedit că nu era infectat, așa că a ajuns după gratii.