Un român a fost forțat să cerșească 18 ore pe zi la Barcelona. Chinul a continuat și după ce medicii i-au amputat piciorul, în nurma degerăturilor

Publicat: 14/02/2020 | 08:13

În anul 2016, românul a plecat în Spania pentru a câștiga mai mulți bani, numai că viața sa a luat o turnură dramatică după ce a intrat în contact cu trei conaționali. 

Aceștia i-au promis bărbatului că îi vor oferi sprijinul lor, iar acesta – credul – a avut încredere în ei. Numai că românii i-au luat actele, apoi l-au obligat să cerșească pe străzile Barcelonei. Câte 18 ore pe zi, indiferent dacă era vreme frumoasă sau frig, fără să primească mâncare, bărbatul a fost nevoit să stea în stradă și să ceară bani d ela trecători. Coșmarul a început în 2016, iar din cauza faptului că degetele de la un picior i-au degerat, medicii au fost nevoiți să recurgă la o amputare.

Cei 3 români riscă acum ani grei de închisoare, informează a1.ro, însă experiența de viață a bărbatului este cutremurătoare și nu o va putea uita vreodată, cu atât mai mult cu cât cei care l-au obligat să cerșească erau tot români.