Un prezentator TV celebrul, motivul divorțului dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu??!? Omul de afaceri, mai sincer ca niciodată: „Lucrurile au degenerat… ”

Publicat: 02/05/2021 | 11:53

La mai bine de zece ani de la divorț, Irinel Columbeanu a decis să împartă cu publicul mai multe amănunte neștiute despre ruptura de Monica Gabor.

Omul de afaceri pregătește o carte autobiografică în care vrea să scrie inclusiv despre căsnicia care ținea, în 2010, prima pagină a ziarelor. Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, Irinel Columbeanu i-a povestit prezentatorului că, în surprinzător, chiar el a jucat un rol important în declinul relației cu Monica Gabor.

Citește și: Irinel Columbeanu, la fundul sacului! Cu ce a înlocuit “zeul” de altădată al cluburilor de noapte șampaniile Armand de Brignac. Ce consumă în prezent

„Tu ești unul dintre personajele care… îți explic acum… i-ai făcut un mare bine Monicăi. Cam prin decembrie 2010, a fost invitată la tine, într-o emisiune, unde, pentru prima dată chiar și pentru mine, a emis ideea divorțului.

Datorită faptului că am văzut că ea a început să flirteze public cu această idee, m-am supărat, lucrurile au degenerat… Iar cine este mai interesat, poate să cumpere cartea.

Una peste alta, s-a ajuns la divorț și ajungând la divorț, a ajuns să trăiască în America. I s-a întâmplat ceva rău, privind în urmă? Nu mi se pare”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu ( sursa foto Instagram )

A cerut jumătate de palat

Mai mult decât atât, Irinel a povestit că Monica a cerut la partaj jumătate din vila de la Izvorani în care au locuit împreună pe tot parcursul căsniciei. Afaceristul a dezvăluit că la momentul divorțului, imobilul nu mai era pe numele lui, însă nimeni nu cunoștea acest aspect.

„În primul rând, Monica nu știu dacă știa de acest lucru, că dacă-l știa, nu mai cerea o jumătate de casă la proces. Dacă n-a știut ea, n-au știut nici avocații și mai departe… eu zic să abandonăm discuția…”, a mai declarat Irinel.

Care au fost motivele rupturii

Totoodată, omul de afaceri susține că Monica Gabor a avut toate motivele să divorțeze de el: „Ea avea toate motivele să divorțeze de mine. Știi bine ce se întâmplase cu mine, iar dacă nu, ne mutăm pe alt tronson orar și îl întrebăm pe domnul acela care a organizat întreaga dezvăluire…

Însă, dacă acelea ar fi fost motivele, le-ar fi inclus în motivele de divorț pe care le-a depus… Nu figura acest lucru acolo. Eu aveam motivele mele care erau legate mai mult de Irina decât de ea.(…)

Fusesem surprins virtual într-un moment în care virtual o înșelam. Mă rog, nu a fost așa… Iar din acest punct de vedere, ar fi avut toate motivele. Mă prinsese cu două, nu cu una.

Eu am sesizat faptul că ea își dorea să divorțeze, probabil că își dorea libertatea și deși știa despre ce a fost vorba, că am avut grijă să-i explic, a folosit acest pretext, a folosit acest motiv la tine în emisiune”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Nu rata: De ce a acceptat de fapt Irinel Columbeanu ca fiica lui să trăiască în America, alături de Monica Gabor