Un preot din Călărași, filmat în timp ce îi face avansuri unei fete de 14 ani la spovedanie: “Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”

Publicat: 05/05/2021 | 22:56

Oamenii dintr-o localitate aflată în județul Călărași sunt extrem de revoltați, după ce au aflat că preotul lor i-a făcut avansuri unei fete de 14 ani. Copila l-a filmat pe omul bisericii chiar în timpul spovedaniei, când i-a recunoscut că o place de mai mulţi ani. După ce a ajuns acasă, adolescenta le-a arătat imaginile părinților și le-a spus că nu este prima dată când slujitorul Domnului are acest comportament față de ea. 

Un preot din Călărași, înregistrat în timp ce îi face avansuri unei adolescente

Șocați de cele petrecute, părinții fetei au mers la poliție cu întreaga înregistrare pe care aceasta a realizat-o în timpul spovedaniei. Pe filmare a fost surprins și momentul în care omul bisericii i-a mărturisit că ar vrea să o sărute.

“Sincer aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa mai din priviri”, i-a spus preotul copilei de 14 ani, au relatat cei de la  observatornews.ro.

Nu rata: Motivul pentru care s-ar fi sinucis Cristian Petrescu: “Suferea din cauza problemelor cu copiii”. Semnalul alarmant tras de un psihiatru după drama petrecută în Iași

Oficialii Arhiepiscopiei au “suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”

În prezent, slujitorul Domnului a fost deja audiat de procurori și este anchetat pentru corupere sexuală de minori. Părinții adolescentei au depus de sâmbăta trecută plângere la poliție. Și fiica, și mama au răspuns la întrebările anchetatorilor.

Conform surselor Observator, preotul a recunoscut că este vocea lui cea care se aude pe înregistrări. Chiar și așa, reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda pe acesta până la finalizarea anchetei mai ales pentru că au “suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”.

Citește și: Miracol în Săptămâna Luminată! Un tânăr din Vaslui, salvat după ce a fost strivit sub o mașină! Îngerii lui l-au adus la viață, deși, veniseră pentru un alt caz

Sursa foto: captură video Antena 1