Un polițist sucevean, răpus de virusul SARS-CoV-2 la vârsta de 47 de ani: “Azi-dimineață, la ora 03:55, inima lui a încetat să mai bată”

Publicat: 21/12/2020 | 11:47

Este doliu în rândul polițiștilor din România. Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar își desfășura activitatea în cadrul Poliției Orașului Dolhasca, a fost răpus de noul coronavirus la vârsta de 47 de ani. Decesul a survenit azi-dimineață, la ora 03:55, potrivit unor apropiați ai familiei îndurerate. Bărbatul este căsătorit și are o fiică de 23 de ani, de care era extrem de mândru.

Un polițist sucevean, răpus de virusul SARS-CoV-2 la vârsta de 47 de ani

Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar a fost testat pozitiv cu COVID-19 pe 5 decembrie, când a fost internat la Spitalul Județean Suceava.

Colegii săi i-au adus un omagiu pe Facebook; ei au distribuit una dintre pozele cu Liviu Cojocar și au scris următoarele gânduri: “(…). Părea că evoluția stării de sănătate era favorabilă, când aproape brusc, azi-dimineață, la ora 03:55, inima lui a încetat să mai bată, iar cadrele medicale, cu toată implicarea și efortul depuse, nu au reușit să-l readucă la viață. (…). Dumnezeu să îl odihnească. Transmitem familiei condoleanțe”.

#DECES ⬛ #IPJSuceava ⬛ #CORONAVIRUS

” În data de 5 decembrie a fost internat la Spitalul Județean Suceava diagnosticat…

Publicată de Polițiști – Uniți Suntem Puternici pe Luni, 21 decembrie 2020

Nu rata: Sicriele închise ale morților de COVID-19 continuă să stârnească revoltă. Un bărbat din Cluj a lansat acuzații dure: “Pe mama au băgat-o dezbrăcată!”

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România DECUS a făcut o postare emoționantă pe social media.

Am rămas împietrit când am primit mesajul care m-a anunțat de moartea lui Liviu. De peste 20 de ani de când îl cunosc, nu l-am văzut o singură dată trist sau îngândurat. Era mereu cu zâmbetul pe buze, debordând de viață și de optimism. Totodată, era foarte devotat uniformei albastre și meseriei de polițist. Încă de anul trecut îndeplinea condițiile de pensionare dar a ales să rămână în sistem și să-și slujească în continuare țara, a scris Bogdan Bănică pe contul său oficial de Facebook.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prieten drag……

Publicată de Bogdan Bănică pe Duminică, 20 decembrie 2020

Citește și: Poveste tragică înainte de Crăciun. Doi medici, soț și soție, au murit de COVID în același salon al spitalului în care au lucrat în Câmpina