Un polițist militar s-a sinucis într-un cartier din Buzău. E cumplit cum a fost descoperit trupul său fără viață

Publicat: 02/03/2020 | 16:32

Dramă fără margini în familia unui polițist militar din Buzău. Bărbatul s-a sinucis, iar trupul său fără viață a fost găsit de un trecător care s-a speriat în momentul în care l-a văzut. În urma lui au rămas soția îndoliată, fiica sa, dar și multe întrebări fără răspuns. 

Citește și: Scene incredibile în Vaslui! Un bărbat a tăiat lemne cu drujba în apartament și l-a bătut pe vecinul care l-a rugat să se oprească. Victima este o persoană cunoscută

Un polițist militar s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui bloc din Buzău

Un bărbat de 36 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. Tragedia s-a petrecut ieri, când ar fi spus familiei că pleacă să se plimbe cu motocicleta. El și-ar fi luat un rucsac în care avea uniforma militară. La scurt timp după ce a ieșit din casă, s-a aruncat în gol de la etajul cinci al blocului. Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul ar fi căzut de la o înălţime de aproape 20 de metri.

“Un trecător l-a descoperit lângă ghena blocului şi a sunat imediat la 112, cel mai probabil fiind vorba de sinucidere”, au precizat sursele citate, potrivit observator.tv.

În trecut, bărbatul ar mai fi fost surprins în ipostaze care ar fi dus spre idea sinuciderii, însă, manifestările lui nu le-au atras atenția apropiaților, relatează stiridebuzau.ro. El era angajat al MApN, arma Poliție Militară, era căsătorit și avea o fetiță. Purtatorul de cuvânt al IPJ Buzau, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a declarat că Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.