Un polițist din București nu a putut interveni la o urgență pentru că era la salon

Publicat: 27/04/2021 | 09:33

Un polițist de la secția 23 este cercetat disciplinar după ce s-a dus în timpul programului la pensat. Bărbatul a fost reclamat de către colegul său, care s-a plâns că din această cauză n-a putut interveni la o misiune. Cosmeticiana a confirmat totul. 

În momentul solicitării intervenției oamenilor legii, polițistul se afla la un salon de înfrumusețare din zona Dristor. Nemulțumit de atitudinea colegului său, jandarmul cu care se afla în misiune, l-a reclamat.

Potrivit raportului dat de subofițerul de la Jandarmerie către conducerea Batalionului 1 de Jandarmi, agentul de poliție și-a ignorat atribuțiile de serviciu pentru a merge la salonul de înfrumusețare, pentru a se pensa. Mai mult decât atât, faptele relatate de acesta au fost confirmate și de cosmeticiana care a avut grijă de imaginea agentului de poliție. Polițistul, însă, se apără și spune că nu a părăsit nicio clipă zona de patrulare.

Confirmarea incidentului a fost făcută chiar de Jandarmeria Capitalei pentru bugetul.ro, care a descoperit cazul după ce a intrat în posesia unui document confidențial.

CITEȘTE ȘI DOSARUL DE ELIBERARE CONDIȚIONATĂ AL LUI LIVIU DRAGNEA SE JUDECĂ ASTĂZI! CE DECIZIE VA LUA INSTANȚA

Sursă foto: facebook.com/PolițiaRomână