Un polițist de frontieră s-a sinucis după ce soția i-a spus că divorțează! Fratele lui se spânzurase cu cu 3 ani în urmă

Publicat: 04/03/2021 | 20:10

Era tată a doi copii, dar asta nu a contat atunci când soția l-a anunțat că vrea să divorțeze. Polițistul de frontieră, în vârstă de 41 de ani, a recurs la gestul capital.

Polițistul nu a suportat gândul că aceea alături de care a spus da în fața ofițerului Stării Civile nu mai vrea să rămână lângă el, anunțându-l că vrea să divorțeze, și s-a sinucis. Polițistul s-a spânzurat joi dimineața, în casa sa din satul Zlatiţa, comuna Socol, județul Caraș-Severin. (CITEȘTE ȘI: S-AU AFLAT NOI DETALII ÎN CAZUL SINUCIDERII FOSTEI IUBITE A LUI JEROME BOATENG. CE CONTRACT UMILITOR A FOST OBLIGATĂ SĂ SEMNEZE DE FOTBALISTUL GERMAN)

Un polițist de frontieră s-a sinucis după ce soția i-a spus că divorțează! Fratele lui se spânzurase cu cu 3 ani în urmă

Situația familială era instabilă. Bărbatul avea dese certuri cu soția, care tocmai se întorsese de la muncă din străinătate. Ea l-a anunțat, atunci, că este decisă să se despartă de el. (NU RATA: O CONCURENTĂ DE LA CHEFI LA CUȚITE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ DUPĂ CE A FOST VIOLATĂ. POVESTEA IMPRESIONANTĂ DE VIAȚĂ A ANDREEI CLIMATIANO. VIDEO)

Nu era singura mare supărare din viața polițistului de fruntieră. În urmă cu 3 ani și fratele lui s-a spânzurat, după ce acumulase foarte multe datorii la jocurile de noroc. Acum familia se pregătește pentru încă o înmormântare, scrie antena3.ro.