Un politician USR din Suceava a murit răpus de coronavirus. Medici i-au spus să meagă acasă: „E o simplă răceală. O să îi treacă”

Publicat: 04/04/2020 | 17:49

Irimia Sava, unul dintre membrii USR Suceava, a murit în cursul zilei de sâmbătă după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

Anunțul, dar și amănuntele șocate care au dus la decesul acestuia, au fost făcut publicat de deputatul Iulian Bulai.

Acesta susțin susţine că, deşi politicianul a cerut în mod repetat să fie dus la spital, medicii i-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală.

„Irimia Sava este colegul meu din USR Bunesti-Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic şi dus la spital.

Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă. PS: Între timp colegul meu a murit. Dumnezeu să-l odihnească!”, scrie Iulian Bulai, pe Facebook.

Bilațul persoanelor decedate

Astăzi, 4 aprilie 2020, a crescut din nou bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus (SARS-CoV-2) în România. Mai mult, s-au înmulțit și numărul cazurilor de infecție cu COVID-19. Potrivit autorităților române, 3.613 de persoane au fost depistate pozitiv cu virusul ucigaș din China