Un om al străzii și-a găsit familia după 10 ani, în pragul Crăciunului. Bărbatul a fost recunoscut de sora lui pe internet după ce a fost îngrijit de un frizer

Publicat: 24/12/2020 | 15:24

Minunile se întâmplă fix de Crăciun! Un om al străzii, care nu și-a mai văut familia de 10 ani, a fost recunoscut pe internet într-o imagine devenită virală, după ce un hairstylist i-a făcut o transformare totală.

Alessandro Lobo, om de afaceri și cântăreț de muzică country, a primit în frizeria sa din Brazilia un om al străzii și i-a oferit o tunsoare și un bărbierit gratuit. Uluitoarea transformare a lui João Coelho Guimarães a fost postată pe Instagram și rapid a ajuns să fie virală.

„Este un bărbat extrem de timid. Dar ne-am dat seama din privirea lui că era foarte încântat și ne-a mulțumit din suflet”.

A fost recunoscut de familie pe internet

Nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. Bărbatul de 45 de ani a fost recunoscut de sora și mama sa, de care se separase în urmă cu 10 ani. Femeile îl credeau mort, potrivit B1.ro.

„Este Crăciunul și vrem să arătăm că putem schimba viața cuiva făcând lucruri mărunte. Nu ne-am așteptat la un astfel de impact!”, a concluzionat Lobo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alessandro Lobo (@alessandrolobo_)