Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Bianca Drăguşanu a jignit concurentele de la Kanal D! Le-a numit “sorcove”

Publicat: 05/03/2020 | 08:02

Un nou scandal a izbucnit la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Bianca Drăguşanu le-a jignit pe concurentele show-ului difuzat la Kanal D. Replicile acide ale fostei prezentatoare TV au avut loc în timpul unei întâlniri pe care a avut-o recent cu Andreea Tonciu. Celebra blondă le-a numit “sorcove” pe vedetele aflate în competiție.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou? Semnele care indică probleme în paradis

Bianca Drăguşanu, replici acide pentru concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities” au aflat despre jignirile făcute de Bianca Drăgușanu de la prieteni sau fani. Și… în timpul unei pauze de masă, ele au discutat afirmațiile acide făcute de fosta prezentatoare de la Kanal D.

“Citez: «Au ieșit sorcovele la masă». Eh, cineva din exterior. da, am fost făcute «sorcove»”, a povestit Raluca Tănase.

“Cine a zis?”, a întrebat una dintre participantele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

În cele din urmă, jumătatea trupei Bambi a dezvăluit identitatea vedetei care le-a jignit. Raluca Tănase a spus doar: “Drăgușanu”.

“Bianca Drăgușanu? A făcut ea mesajul ăsta? Poftim?!?”, a întrebat una dintre vedetele aflate în cadrul emisiunii de la Kanal D.

“Am văzut pe Story, da…. Că «Andreea este singura celebritate și noi suntem…»”, a intervenit o altă artistă.

“Andreea cu Bianca (n.r.: au făcut acel Story). Și Bianca a spus ceva de genul că: Andreea e singura celebritate» și noi suntem niște sorcove”, a spus o altă concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Ce caută Andreea printre toate sorcovele de la «Bravo, ai stil și că singura vedetă» pe care ea o cunoaște este Andreea”, a mai afirmat una dintre participantele show-ului de la Kanal D/

Andreea Tonciu se lansează în muzică

Discuția despre jignirile aduse de fosta prezentatoare de la Kanal D la adresa concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a continuat și în platoul emisiunii.

“Ia auzi… Și cum e Andreea să fii singura celebritate de aici?”, a întrebat-o Ilinca Vandici pe Andreea Tonciu.

“Este… strict părerea Biancăi…”, a spus fina Anamariei Prodan în timp ce și-a stăpânit cu greu râsul.

“De ce te bufnește râsul, că nu înțeleg?”, a continuat prezentatoarea de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Că nu sunt celebritate… Da. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie”, a declarat Andreea Tonciu.

Artista Oana Radu a intervenit și a dezvăluit planul pe care l-a pus la punct împreună cu fosta asistentă TV.

“Facem piesă împreună, așa a rămas stabilit. Facem piesă împreună, o să devii cântăreață”, i-a reamintit Oana Radu.

“Sper că o să ai success cu vocea mea, dar nu cred”, a afirmat fosta asistentă TV cu zâmbetul pe buze.

Întrebată de Ilinca Vandici ce părere are despre afirmațiile Biancăi Drăgușanu, Raluca Tănase a mărturisit: “Mie mi s-a părut amuzant, chiar nu are ce să mă deranjeze”.

“Nu, a făcut și ea o glumă”, a mai spus Andreea Tonciu.

Una dintre concurentele show-ului de la Kanal D a invitat-o pe Bianca Drăgușanu în platoul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” ca să fie sorcovită.